Історія Тані та Хесселя дуже нас вразила і зарядила.
Наші молодята були в шлюбі, але їм так і не вдалося відсвяткувати своє весілля. Тому вони вирішили в колі близьких і друзів відзначити свою 5-ту річницю сімейного життя.
Таня звернулася до нас трохи більше, ніж за рік до дати свята. Наша пара проживає за кордоном і майже вся комунікація була онлайн: пошта, месенджер, відео-зв'язок. Тільки кілька разів вони прилітали на 2-3 дні до Києва, і за цей час ми організовували максимальну кількість зустрічей. Поїздки по локаціях, примірки суконь, дегустація меню і начинок для торта. Зустрічі з ведучою і опрацювання сценарію.
Ми постаралися врахувати всі побажання нареченої і нареченого. Хессель хотів весілля під мостом, стиль свята був створений на основі каменів з кілець Тані. Наречений дуже любить українську кухню, і хотів вразити своїх гостей. Тому було розроблено спеціальне меню кейтерингом для наших гостей, яке кілька разів коректувалося. Замінялися деякі позиції. Серед асортименту: шовдирь закарпатський з солоними гливами і хріном, тріо вареників, голубці з савойської капусти, а також позиції для вегетаріанців, які були серед гостей.
Формат вечора складався з традиційного вечері, після чого відкривався бар з закусками і танцями. Також для гостей були продумані різні інтерактивні зони. Привезена квест-кімната, яку змогли пройти всі гості за вечір. А в кінці весілля всіх гостей підкорив витвір кондитерського мистецтва від одного з кращих кондитерів Києва.
Ми ще дуже довго згадували весілля Тані і Хесселя з особливим теплом.